Aplicatia Euro Taxi

Aplicatia Euro Taxi este raspunsul la intrebarea: "Cat de repede vine taxiul?". Simplu, aplicatia aduna toti soferii aflati in vecinatatea locatiei in care te afli, iar printr-un click vei chema taxiul in maxim 3 minute.

Toti ne dorim sa "economisim" cat mai mult timp, pentru a ne bucura de viata, sa ajungem la timp la evenimentele planificate, la job sau alte locatii. Pornind de la acest aspect, Euro Taxi a conceput modalitatea prin care poti urmari si comanda cel mai apropiat taxi in fiecare moment al zilei.

Experimenteaza si tu modalitatea cea mai eficace in comandarea unui taxi, instaleaza aplicatia gratuita chiar pe smartphone-ul tau si testeaza eficienta de durata. Cu siguranta o vei indragi si vei beneficia de o interfata usor de accesat. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul: "Comanda TAXI", sa astepti cateva secunde pana ce se acceseaza GPS-ul si vei putea scana toate taxiurile aflate in zona ta. Cel mai apropiat va fi pregatit sa-ti preia comanda si sa te conduca rapid la destinatie.

Redefinim si inovam comanda pentru taxi, astfel iti punem la dispozitie aplicatia care tine cont de timpul tau.

Un atu oferit de aplicatie este optiunea de a putea urmari taxiul in timp real, astfel vei sti cand va fi prezent in zona ta, poti comunica cu soferul si dispeceratul prin mesaje, iar la finalul cursei poti oferi un feedback serviciului prestat.

Ce poate fi mai placut decat o modalitate eficace si gratuita care te scapa de neplacerile cautarii unui taxi si timpul pierdut in apelul catre dispecer.

Instaleaza chiar acum aplicatia prin Google Play sau App Store si comanda Euro Taxi rapid si in tendinte.