Prinde și tu campania: "Tu unde mergi? ... și noi."

Începând cu 20 Mai 2015 vei fi martorul unor etape esențiale ale campaniei dedicate aplicației noastre, Euro Taxi pentru smartphone. Te vom surprinde cu diverse produse publicitare cu un design proaspăt și de efect.

Urmarește timp de 3 luni mesajele plasate în locațiile intens frecventate: Palas Mall, Iulius Mall, E-Gros, Felicia, Era și află care sunt cele mai importante beneficii pe care ți le oferă comandarea unui taxi prin aplicație.

Ești grăbit, conduci frecvent, asculți radio în timp ce ești la job, ești un fan al posturilor Kiss FM și Magic FM? Fii pe fază și nu rata vocea Euro taxi - află ce cadou îți oferă aplicația pentru taxi.

Deoarece dorim ca ieșenii să fie la curent cu ultimele beneficii pe care le oferă Euro Taxi îți vom atrage atenția cu prezentările simple și grăitoare plasate pe ecranele food-cort din Palas Mall și Iulius Mall. Vrem să fim alături de tine și să îți spunem prietenește că poți salva timp, pentru asta te invitam să încerci aplicația chiar pe telefonul tău.

Mergi la Palas și Iulius? Și noi! Vom fi printre ieșeni și cu siguranță ne vei remarca prezența cu cele mai vii și calde noutăți ale aplicației Euro Taxi.

Ne place să fim în tendințe și acolo unde ești prezent, vrem să te ajutăm să salvezi timp și să ajungi în timp util la destinație, intră pe facebook și urmarește ad-urile special create pentru tine și află cum și de unde poți descarca aplicația chiar pe telefonul tău.

Această campanie este organizată sub semnătura agenției Happy Media și își propune să adune cât mai mulți utilizatori fericiți ai aplicației, care o folosesc eficient și sunt mult mai multumiți de comenzile către Euro Taxi.